Om Google Boksøk
Oversikt
• Tanker og meninger
Generell brukerstøtte

Partnerprogram
For utgivere og forfattere
Registrer deg nå
Brukerstøtte for partnere

Bibliotekprosjekt
Oversikt
Bibliotekpartnere
Brukerstøtte for bibliotekarer

Tanker og meninger

Marco Ghezzi, administrerende direktør i Apogeo
«Google Boksøk er som en teknologi- og markedsføringspartner,» sier Ghezzi. «Teknologi som gjør det mulig å søke i bøker, noe vi ikke klarer selv. Markedsføring i form at vi nå når nye lesere.»

Paul Manning, visepresident for boksalg hos Springer
«Google Boksøk er et av de enkleste og beste verktøyene for nettbasert markedsføring»

Dr. Matthias Wahls, Business Development Manager i Brill
«Ved å digitalisere alle katalogtitlene hos Google har vi gjort vår omfattende katalog med akademiske titler tilgjengelig på målgruppens datamaskiner. Dette initiativet vil fortsette å være en fordel for våre akademiske forfattere, ved at informasjon om deres arbeid spres til kolleger og et bredest mulig publikum.»

Eduardo Mirón, administrerende direktør i RIALP
«Dette er et fantastisk og gratis markedsføringsverktøy som gir selskapets bøker størst mulig synlighet»

Michel Valensi, grunnlegger av Editions de l'Eclat
Om spørsmålet «Hvilken bok vil du ta med til en øde øy?» Jeg ville helst ha svart: Google Boksøk … for i det enorme havet av informasjon som er tilgjengelig på Internett er Google Boksøk en øy hvor man kan puste dypt ut og slappe av. Med Google Boksøk kan man komme tilbake til bøker, forfatterne som har skrevet dem, utgiverne som har utgitt dem, bokhandlene som selger dem og bibliotekene som låner dem ut. Dette er både et steg tilbake og et sprang forover inn i framtiden!

Michelin Travel Guides, Christian Delhaye, Worldwide Vice President
Michelin gjør reisebøkene sine tilgjengelig for så mange mennesker som mulig. Takket være Google Boksøk vil omtrent 300 reiseguider på fire språk (fransk, engelsk, spansk og italiensk) være tilgjengelig på Internett parallelt med de trykte versjonene. For Michelins reiseguider gjør Google Boksøk søket og kjøpsopplevelsen enklere, både i bokhandlene og på Internett.

©2011 Google – StartsideOm GoogleRetningslinjer for personvern